torstai 13. huhtikuuta 2017

Hertta-Mari Kaukonen eli tyhmän palkka oli kenkää lehden toimituksesta







 



"Kun ihminen on tyhmä hän ei sitä välttämättä itse ymmärrä ja kun ihminen on supertyhmä hän ei ymmärrä edes vaikka muut siitä huomauttavat. Kaukonen lensi niskaperse otteella ulos lehden toimituksen kokoonpanosta"



Tämä nainen ei ole Seura-lehden toimittaja. Hänen nimensä on Hertta-Mari Kaukonen. Jokainen voi tarkistaa asian Seura lehden sivulta "lehden toimitus" ja kokoonpano. Hertta-Mari Kaukonen ei kuulu enää lehden virallisen toimituksen kokoonpanoon. Ei ole kuulunut enää marraskuun 2015 jälkeen. Hyvä niin. Seura karsi heikkoa ainestaan lehden toimituksesta ja Kaukonen sai lähteä.

Kuka on siis Hertta-Mari Kaukonen, jonka maine on 92 prosenttia negatiivista verkon valtavirrassa. Hälykellot soi jos ammatissaan on noin häkellyttävän heikko maine.

Ensin Kaukonen mokasi reippaasti raflaamalla menemällä Keudalalaisen huijari naisen virittämään miinaan, ja raflaamalla mielenvikaisen tanskalaisen naisen vääristetyllä valheella muka ihmiskaupan uhrina.

Sitten hän sai päälleen kritiikkiä veti niistä herneet nenään heitteli vääriä ilmiantoja kuormitti viranomaiskoneistoa ja aiheutti turhaa työtä Otavamedian lakimiehille.

Kenkäähän tuollaisesta tulee, Hertta-Mari Kaukonen ei ole ollut enää Seuran toimituksen virallinen jäsen enää jälkeen 2015 marraskuu.

lue tästä klikkaamalla Nyt hän valehtelee ja mainostaa että olisi muka Seura lehden toimittaja vaikka hänen ammatillinen resurssinsa on pelkkä Seuran nettijulkaisuun sairasta kioskiroskaansa suoltava nettibloggari,


lue klikkaamalla tästä kysymys kuuluukin mistä näitä virtuaali kusipäitä oikein sikiää?